Jan Palfijnstraat 18 - 8500 Kortrijk - België
056 22 11 90056 22 11 90

Uw figuur corrigeren met Wellmaxx body style

Dankzij Welmaxx body style hoeft de wens naar slankere bovenbenen, het reduceren van cellulitis of gewoon naar een strakkere huid niet langer onvervuld te blijven. Welmaxx verbindt een aangename massage met een echte wellnessbeleving op een intelligente manier. U hoeft niet te sporten of af te zien, enkel te relaxen!

  Het maakt niet uit welke doelen u voor uzelf stelt en in welke levensfase u zich nu bevindt: Bodyshaping met de Wellmaxx body style te Kortrijk is een werkzame methode om uw huid strakker te maken; ongeacht of u gewoon in vorm wilt komen of gewichtsverlies en figuurcorrectie wilt, bijvoorbeeld na een zwangerschap. Met behulp van zachte golfbewegingen activeert het innovatieve apparaat voor figuurcorrectie de stofwisselingsactiviteit en draagt zo bij aan verhoging van de activiteit. De ideale werking kunt u bereiken als u het gebruik van de Wellmaxx body style aanvult met werkzame, figuurvormende lotions met liftend effect. De zachte, golfvormige massagebewegingen van de Wellmaxx body style kunnen niet alleen het strakker worden van de huid optimaliseren, maar zijn ook een echte geheime tip bij zwak bindweefsel! Geniet van een aangename wellnessmassage en breng daarbij tegelijk uw lichaam in vorm.  

Mogelijke effecten

 

  • Slankere bovenbenen
  • Vermindering van cellulitis
  • Stevigere en strakkere huid

Afhankelijk van het effect dat u wenst te bekomen zijn er diverse programma’s:

  • Buik-benen-billen voor beginners
  • Intensieve sportmassage
  • Intervalmassage
  • Buik-benen-billen voor gevorderden

                                                                                 

WELLMAXX Bodycosmetics voor maximale figuurcorrectie

Als u maximale resultaten op buik, benen en billen nastreeft, de strijd met cellulitis wilt aangaan en een strakkere huid wilt krijgen, ondersteun dan uw inspanningen met de Wellmaxx shape Bodycosmetics-serie. De Wellmaxx shape body slim lotions Day & Night cosmetica vormen een sterk en productief duo dat u ondersteunt bij het modelleren van een glad, strak lichaamssilhouet. De combinatie van beide lotions kan bovendien een nieuw, bewuster lichaamsgevoel creëren en tevens het individuele wellnessgevoel bevorderen. In een studie van Dermatest is de werkzaamheid succesvol getest.

Werking

Voor optimale hygiëne tijdens uw lymfe-activerende massagebehandeling trekt u eerst een wegwerpbroekje aan dat bestaat uit licht, papierachtig textiel. Nadat u een comfortabele positie hebt ingenomen, volgt de golfbewegingsmassage met een individueel programma afgestemd op uw wensen. Het vullen van de kamers van de massagebroek met lucht en het langzaam afnemen van de luchtdruk veroorzaakt golvende bewegingen die zacht over uw lichaam glijden en het weefsel masseren. U zult constateren dat al tijdens de lymfe-activerende massage met de WELLMAXX Bodystyle de weldadige, figuur corrigerende werking merkbaar is. Tijdens de ca. 30 minuten durende massage met de WELLMAXX Bodystyle kunt u zich ontspannen, wat lezen of muziek luisteren. Ons team van medewerksters reikt u graag een glas water aan en is daarbij steeds via een belletje voor u bereikbaar. Gebruik deze time-out om u te ontspannen en te genieten van een effectieve massage die meer betekent dan alleen een relaxfactor: beleef het heerlijk lichte gevoel dat u na de lymfe-activerende massage zult hebben. Vooral in de benen kan een figuur corrigerende en omvang reducerende werking merkbaar zijn. De WELLMAXX Bodystyle kan u erbij helpen het gehele organisme te een boost te geven en de stofwisselingsactiviteit te verhogen. De golfvormige massagebewegingen kunnen ertoe bijdragen dat de lymfestroom en de beweging van het bloed uit de aders wordt versneld. Een aangename en effectieve behandeling die u erbij kan helpen om uw Bodyforming doelen van een strakke buik, strakke bovenbenen, een strak achterwerk en een versterkt bindweefsel te bereiken.  

Individueel plan

De zachte, golfvormige massagebewegingen kunnen niet alleen de strijd aangaan met uw cellulitis en de huid strakker maken, maar kunnen bovendien ook het bindweefsel versterken. Daarnaast is de figuurcorrectie van WELLMAXX® bodystyle balsem voor uw ziel. Om de massage exact op uw behoefte af te stemmen, stellen we een individueel plan op voor uw zachte golfbewegingsmassage. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen uit vier verschillende programma's:

  • Het buik-benen-billen programma (beginners en gevorderden)

Strakke bovenbenen, een sexy achterwerk of een platte en strakke buik – wie wil dat nu niet! Wilt u een effectief compleet bodyforming programma als ondersteuning voor uw training van de probleemzones? Dan raden wij u het „buik-benen-billen“ programma van WELLMAXX bodystyle aan. De gerichte massage van de probleemzones zoals buik, benen en billen ondersteunt met een oppervlakkige, snelle massage de versteviging van het bindweefsel en kan leiden tot een zichtbare reducering van de omvang en tot figuurcorrectie. Slap bindweefsel kan door de massage worden verstevigd.
Zachte golven leiden de lymfe-activerende massage in en kunnen cellulitis op buik, benen en billen reduceren. Dit programma is ideaal voor alle dames die wellness zoeken, de huid willen verstevigen en iets tegen hun cellulitis willen ondernemen. Het programma voor gevorderden richt zich op vrouwen die een maximale figuurcorrectie nastreven. De lymfe-activerende massage is intensiever dan bij het programma voor beginners. De ontspannende wellness beleving blijft echter tijdens de hele behandeling behouden. Ideaal ook als aanvulling op een dieet of een sportprogramma.

  • Intensieve sportmassage

Als u een ontspannende, regenererende massage na uw work-out wenst, dan is het programma „intensieve sportmassage“ echt iets voor u. Na het joggen of uw krachttraining in het fitnesscenter: de diepe, langzame massage ondersteunt het herstel van de spieren en kan helpen om spierpijn te voorkomen.
Gevorderden kiezen de intensieve sportmassage, waarbij de golven ter vitalisering van het organisme sterker tot uitdrukking komen. Als resultaat kan de verhoging van de stofwisselingsactiviteit sterker uitvallen. Het transport van lymfe en afvalstoffen wordt tevens verhoogd.

  • Intervalmassage

Bij het programma "Intervalmassage" zorgt de zachte, gelijkmatige massage ervoor dat de verzamelde vloeistof of stofwisselingsproducten uit het weefsel naar het lymfevatenstelsel wordt geleid en overtollige stoffen via de nieren en de blaas kunnen afvloeien. Het Bodyforming-programma „intervalmassage“ kan niet alleen zwellingen verlichten en het immuunsysteem stimuleren, maar is ook een geheime tip tegen sinaasappelhuid. Zachte golven in intervallen gaan de strijd aan met vervelende putjes en overtollige kilo's. De intensiteit van de golven wisselt continu tussen inspanning en ontspanning. Dit wisselen wordt vaak als bijzonder prettig ervaren. Vrouwen die de Wellness-beleving waarderen, geven graag de voorkeur aan dit programma.

FAQ

Waar moet u op letten bij een behandeling van de WELLMAXX Bodystyle?

Bij de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van een lymfe-activerende massage met de Welmaxx bodystyle  vindt u zeker het programma dat geschikt is voor u. Voordat u met een Wellmaxx bodystyle behandeling start, zal ons geschoolde personeel u gedetailleerd adviseren en een anamnese uitvoeren. Met ziekten en doktersaanwijzingen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.

Wat betekent lymfe-activerende massage c.q. lymfedrainage?

Het lymfesysteem is naast slagaders en aders een ander belangrijk systeem van ons lichaam voor het transport van stofwisselingsproducten. Het lymfesysteem wordt door ons lichaam primair gebruikt voor het transport van immuuncellen en antistoffen tegen infecties en is zodoende een belangrijke factor bij de weerstand tegen infectieziekten. De lymfedrainage c.q. lymfe-activerende massage heeft als doel het evenwicht tussen de lymfe-activiteit en de hoeveelheid weefselvocht, die hiervoor door het lichaam wordt gevormd, te herstellen. Door de zachte, gelijkmatige massage van de Wellmaxx bodystyle wordt dus ook het immuunsysteem geactiveerd en zwellingen kunnen verminderen omdat het overtollige weefselvocht zacht uit het lichaam wordt gesluisd. Het resultaat: een figuurcorrectie en reducering van omvang wordt ondersteund en ons welbevinden gaat gestaag omhoog.

Helpt lymfedrainage tegen cellulitis verschijnselen?

Voor vrouwen die een strakkere en stevige huid wensen zonder onder het mes te gaan of overdreven veel te moeten sporten zijn de Dermatest resultaten echt een reden tot vreugde, want: Het resultaat van de klinische studie bevestigt de effectiviteit van de Wellmaxx bodystyle pro. Volgens de studie kan de lymfe-activerende massage cellulitis verschijnselen tot 27 procent verminderen. Slap bindweefsel en probleemzones kennen de meeste vrouwen. Ongewenste golvingen aan billen, buik, heupen en bovenarmen vinden hun oorzaak in een slap bindweefsel en worden extra bevorderd door overgewicht. Het resultaat van de onderzoekers heeft daarbij betrekking op een gemiddelde verkleining van oppervlakkige ontwikkeling van cellulitis vormende vetlobules. Overtuigend waren ook de resultaten bij het beoordelen van de huid. Het resultaat van het specialistische, dermatologische rapport van Dermatest bevestigde de Wellmaxx bodystyle in combinatie met de Wellmaxx bodystyle bodyslim lotion Day & Night cosmetica na slechts 30 behandelingen in een periode van 12 maanden met 42 vrouwen met een 40 procent stevigere en strakkere huid. Met het stijgen van de leeftijd neemt de een slappe, rimpelige huid merkbaar toe. Veel vrouwen vragen zich af: Wat is er te doen tegen sinaasappelhuid? Hier kan een lymfe-activerende massage nuttig zijn, want de beruchte sinaasappelhuid vormt zich gedeeltelijk door opgehoopt celvocht op plekken als buik, heupen of bovenbenen. Als het lymfesysteem niet goed functioneert, wordt het water niet voldoende naar de bloedvaten geleid en hoopt het zich op in het weefsel. Aangezien een lymfedrainage het lymfesysteem activeert, kan dit er dus aan bijdragen dat vochtophopingen worden afgebouwd en dat het bindweefsel strakker oogt. Men leest telkens weer: "Lymfedrainage is het geheime recept tegen zwak bindweefsel!" Is dat werkelijk waar? Wij vinden: overtuig uzelf en test het probleemzones-effect van de WELLMAXX® Bodystyle.

Hoe lang duurt een Wellmaxx bodystyle behandeling?

Een Wellmaxx bodystyle behandeling duurt ca. 30 minuten en u zult verbaasd zijn hoe prettig een behandeling met de Wellmaxx bodystyle is. Uit hygiënische overwegingen is het dragen van een licht wegwerpbroekje van papierachtig materiaal verplicht. Vervolgens neemt u een comfortabele houding aan en wordt de Wellmaxx bodystyle gesloten. De zachte golfbewegingsmassage kan beginnen. In de luchtkamers van de bodystyle wisselt de luchtdruk analoog aan het gekozen individuele programma. De afwisseling van de toenemende en afnemende druk zorgt voor golfachtige bewegingen die heerlijk zacht over het lichaam glijden.
Tijdens de amper 30 minuten durende lymfemassage kunt u zich ontspannen en van de behaaglijk ontspannende afwisseling genieten. Al tijdens de lymfe-activerende massage is een weldadige, figuur corrigerende werking te merken; vooral in de benen. De Wellmaxx bodystyle kan eraan bijdragen de lymfestroom te stimuleren en de beweging van het bloed in de aders te versnellen. Beide dragen eraan bij uw bodyforming doelen te bereiken. Een strakke buik, strakke bovenbenen, strakke billen en stevig bindweefsel hoeven dus niet langer een wensdroom te blijven. Neem gerust contact op voor info over Wellmaxx bodystyle te Kortrijk.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken